Bemutatkozás

A hozzánk látogató hölgyek több féle kardio és erősítőgép segítségével építhetik, szépíthetik testüket.

Az Orange Fitness szalon által nyújtott fő edzésforma a KÖREDZÉS. A köredzés nem más, mint a különböző állóképesség fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni és kiváló edzést nyújt. Általa a zsírégetés és izomépítés egyszerre valósul meg. Egy köredzés mindössze 35 percet vesz igénybe, így tökéletesen beiktatható zsúfolt hétköznapjainkba is.

Szalonunkban található Flabelos gépek lehetőséget nyújtanak az egész test átmozgatására. Ezen teljes testvibrációs készülékkel 10 perc alatt kb. 45-50 percnyi klasszikus edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! A mozgáshiányos életmód, valamint a narancsbőr kiváló ellenszere. Tökéletesen alkalmazható az edzések kiegészítéseként.

Ha mindez nem lenne elég, az OTO Bodycare legújabb fejlesztésével is megismerkedhetsz. Az OTO CHILI szinte az összes főbb izomcsoportot egyetlen mozdulattal dolgoztatja meg, leginkább a hasizomra koncentrálva. Minden korosztálynak és fittségi szintnek megfelel.

Ha szeretnél kulturált környezetben,  kiváló  minőségű  gépeken edzeni, erősíteni, fogyni, állóképességet fejleszteni, vagy jó kondiban tartani magad, akkor szeretettel várunk a hét minden napján!